Reddere overser fire-årig i biluheld: Nu er hun lam og har hjerneskader

4-årige Daniela Flores er lammet og hjerneskadet, efter reddere overså hende i et biluheld.

Mens moren blev opholdt af integration og grænsekontrol, blev hendes 4-årige datter efterladt i et biluheld. Noget der havde forfærdelige konsekvener.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Fire-årige Daniela Flores er blevet lam efter hun var ude for et biluheld og reddere overså hende i bilen. Pigen blev først fundet tre timer senere af et bugseringsfirma. Det fortæller et familiemedlem til det amerikanske medie NewsWest 9.

Familie til den lille pige siger, at hun er lam, ikke svarer og har fået en hjerneskade. Den fireårige kæmper lige nu for sit liv på hospitalet i Lubbock.

Chauffør skjulte pigen

Daniela blev passet af en af sin mors venner. Den lille piges mor er nemlig tilbageholdt af USA’s immigration og grænsekontrol. Vennen efterlod barnet med Ever Ortega. Han ville tage Daniela med ud for at få noget mad, da uheldet skete.

En talsperson fra byen Odessa siger, at passagerne i de tre involverede biler alle var ved bevidsthed og forlod bilerne, mens de ventede på, at myndighederne skulle komme. Ortega fortalte flere gange myndighederne, at der ikke var flere passagerer i hans bil.

Da bagdørene var blokeret, kiggede brand- og redningspersonale gennem vinduet på bagsædet og foran for at tjekke for andre passagerer. Daniela blev fundet tre timer senere på gulvet ved bagsædet. Myndigheder siger, hun ikke var ved bevidsthed men trak vejret. 28-årige Ortega er blevet tiltalt for alvorlig legemelig skade.

Personalet er knust over fejlen

Det lokale brand- og redningsvæsen siger, de har ligeså mange spørgsmål omkring, hvordan det kunne lade sig gøre. Brandvæsen og reddere kiggede gennem bilens vinduer, men barnet var ikke synligt.

– De har det så dårligt med det. Selvom vi ikke kan se, at de har gjort noget galt. De så endda et barnesæde på bagsædet og lænede sig over og hev ned i det, siger Andrea Goodson, der er koordinator for offentlig information i byen Odessa, og fortsætter:

– Vi vil ikke have, det her nogensinde gentager sig. Det er ødelæggende for patienten og familien men også for vores personale. Det er mænd og kvinder, der er passioneret omkring deres arbejde. De er her, fordi de gerne vil hjælpe folk.

Powered by Labrador CMS