Robinson-snyd: Her er Kjeldbjergs reaktion

De to snydere i Robinson Ekspeditionen forsvarer sig med et opslag på Facebook. - Opslaget er dybt latterligt. Hvem tror de, de er?, siger Jakob Kjeldbjerg.

Udgivet Opdateret

Jakob Kjeldbjerg, ekspeditionsleder på Robinson Ekspeditionen, er rystet efter mandagens afsnit.

Det skriver Kendte.dk.

Michael Backer og Mathias Lynge snød for fjorten dage siden. I mandagens afsnit blev de for anden gang taget i at snyde.

Denne gang var de igen søgt over på den anden side af øen og tiggede sig til mad:

– Jeg er rystet, siger Jakob Kjeldbjerg til Kendte.dk.

Kjeldbjerg: -Jeg får kvalme

Han mener det samme som ved første gang de sammen med Andreas blev snuppet i snyd:

– Jeg får kvalme af tanken om, at én af svindlerne står med trofæet til sidst, fortæller Jakob Kjeldbjerg. Noget han sagde da de første gang blev taget i at snyde. En udtalelse, der dog var klippet ud af programmet.

– Men jeg mener det stadig. Andreas bærer jeg over med. Han var ny og så op til Backer og Mathias. Og han har da også været mand nok til at sige undskyld, forklarer ekspeditionslederen.

Snyderne: -Problemer med produktionsholdet

Michael Backer og Mathias Lynge fortæller på Facebook i en fælles udtalelse deres version. Her beskriver de sig som opdagelsesrejsende og nævner at der har været en del uoverensstemmelser med produktionsholdet.

Kjeldbjerg: -Hvem tror de, de er?

Det giver Jakob Kjeldbjerg ikke meget for:

– Opslaget er dybt latterligt. Hvem tror de, de er? Vær dog mand nok til at sige, hvad det er. Det er et vagt opslag. Det virker helt grotesk, fortæller Jakob Kjeldbjerg og fortsætter:

– Jeg er meget overrasket over dem. Jeg havde en dyb respekt for dem og deres indstilling. Derfor kom de med som veteraner. Men jeg er rystet over, at de kan ændre karakter på den måde. Der må side noget familie derhjemme med dårlig smag i munden og mene, at det her er bare ikke i orden. De mangler empati for seerne.

Jakob Kjeldbjerg fortæller videre, at Michael Backer og Mathias Lynge – og i øvrigt de øvrige deltagere – ikke har noget med produktionsholdet at gøre:

– De skal bare leve og passe deres på øen, siger Jakob Kjeldbjerg til Kendte.dk.

Snyderiet får konsekvenser for fremtiden

De to veteraners snyderi i Robinson Ekspeditionen får konsekvenser for fremtidige ekspeditioner:

– Det står for min egen regning, men det bliver ikke med mig som ekspeditionsleder, at tidligere deltagere i Robinson Ekspeditionen kommer med igen. Hvis det skal ske, så skal TV3 også finde en ny ekspeditionsleder, slutter Jakob Kjeldbjerg.

Nu glæder han sig til at vende tilbage til det, som det hele handler om – nemlig Robinson Ekspeditionen.

Du kan se Robinson Ekspeditionen hver mandag klokken 20 på TV3.

Powered by Labrador CMS