Rockstjerne slipper for spritdom

Myndighederne frafalder to sigtelser mod Bruce Springsteen men erklærer ham skyldig i en tredje

Udgivet Opdateret

Som Newsbreak.dk tidligere har skrevet, blev den amerikanske rockstjerne Bruce Springsteen den 14. november 2020 stoppet i sin bil af politiet i Sandy Hook, New Jersey. Efterfølgende blev han sigtet for både spritkørsel, vanvidskørsel og for at have indtaget alkohol i et område, hvor den slags er strengt forbudt.

Nu er der så faldet dom i sagen og stjernen er sluppet nådigt. Det skriver blandt mange andre BBC.

To tiltalefrafald

Ifølge mediet nægtede Bruce Springsteen sig skyldig i samtlige tre forhold og nu har anklagemyndigheden så valgt at frafalde anklagerne om såvel sprit- som vanvidskørsel.

Simpelthen fordi man ikke ser sig i stand til at løfte bevisbyrden.

Bøde på 500 dollars

Til gengæld indrømmede stjernen ved en høring onsdag den 24. februar at have drukket to tequila shots på en strand lidt syd for New York, der er en del af en nationaleparken ‘Service’s Gateway National Recreation Area’, hvor den slags er bandlyst. Det må han nu bøde en afgift på 500 dollars for og dertil 40 dollars i sagsomkostninger.

“Hr. Springsteen er tilfreds med resultatet af dagens afgørelse i retten. Han har ikke andre pletter af nogen art på straffeattesten men erkender at have indtaget alkohol i området, hvor det er forbudt og accepterer bøden på de 500 dollars,” lød det efter domsafsigelsen fra Bruce Springsteen advokat.

Hverken advokaten eller Bruce Springsteen selv har ønsket at kommentere yderligere på sagen.

Powered by Labrador CMS