Royalt brudepar foreviget på officielle bryllupsfotos

Intet bryllup uden bryllupsbilleder. Sådan er det også, når det er en prins og en amerikansk skuespiller, der er blevet gift. Det britiske kongehus har offentliggjort fotos fra det overdådige bryllup lørdag 19. maj 2018.

Udgivet Opdateret

Fik du set det, du ville, da det britiske royale bryllup mellem Meghan Markle og prins Harry løb af stabelen lørdag 19. maj?

Ellers skulle du måske kigge med her, for det britiske kongehus har offentliggjort de officielle billeder af det royale brudepar.

Og de er nok værd at se nærmere på. Klik på billedet over artiklen for at se de dejlige billeder af det skønne – og ganske fotogene – par.

Det er portrætfotografen Alexi Lubormirski, der har taget de dejlige billeder.

En totalt overdådig begivenhed

Og det var da også en fuldstændig overdådig oplevelse, da de to turtelduer sagde ja til hinanden.

Bruden ankom i bil til kirkens vesttrappe og gik ind i kirken kun ledsaget af brudepiger og brudesvende.

Først halvvejs oppe ad kirkegulvet mødtes hun af sin kommende svigerfar, prins Charles, der førte hende det sidste stykke op til alteret og den ventende prins Harry.

Meghan var iført en flydende, hvid kjole designet af Clare Waight Keller fra det franske modehus Givenchy.

Masser af kendte på gæstelisten

Både prins Harry og bruden smilede og lo – muligvis noget nervøse – da de havde givet hinanden deres ja. Der lød enkelte, spontane jubelråb i kapellet efter vielsen.

Parret udvekslede ringe, da ærkebiskoppen havde erklæret dem mand og kone.

Blandt de mere end 600 gæster, som overværede ceremonien var en lang række fremtrædende og celebre briter og amerikanere.

Deriblandt skuespiller George Clooney og hans kone, advokaten Amal Clooney, fodboldspiller David Beckham og hustru Victoria Beckham, sangeren Elton John og talkshowvært Oprah Winfrey.

Hverdagen vender så småt tilbage

Også en del af de medvirkende fra den tv-serie, som Meghan er mest kendt for, “Suits”, var blandt gæsterne.

Op mod 100.000 tilskuere er stimlet sammen omkring Windsor Castle, hvor der var folkefest under klar blå himmel og høj sol.

Efter bryllupsceremonien blev brudeparret kørt i åben hestevogn til St. George’s Hall.

Nu er parret godt i gang med hvedebrødsdagene – og så bliver det jo hverdag igen. Altså så meget hverdag, som det nu kan blive, når man er ægte royal.

Powered by Labrador CMS