Rullende brillebutik til en million stjålet: Nu er der nyt i sagen

Newsbreak.dk får fat i en lykkelig optiker. Hun var på landevejen.

Sådan ser den ud, den rullende brillebutik. Nu ruller den tilbage til rette ejermand. Foto: Politiet.
Udgivet Opdateret

Birgitte Bendixen er optiker og har som arbejdsplads en Mercedes Sprinter, der indenfor ligner en helt almindelig brillebutik.

Den står hende, med udstyr, i rundt regnet en million kroner. Tirsdag morgen stod Birgitte Bendixen op til en tom indkørsel: Hendes levebrød var i løbet af natten blevet stjålet.

Men nu er der gode nyheder: Da Newsbreak.dk får fat i Birgitte på det nærmeste lyser glæden gennem telefonen.

– Jeg har gode nyheder – jeg sidder i bilen nu, fortæller hun.

Efterlysningen af bilen var forinden blevet delt flittigt på de sociale medier – ligesom de andre, som TV Syd – har omtalt tyveriet.

– En borger så den i Grindsted og ringede til politiet, siger Birgitte Bendixen, der efter politiets arbejde med at sikre spor har fået lov til at køre sin bil – og forretning – tilbage til Varde.

Mobil Special Optik, som Birgittes firma hedder, lever af at køre rundt til firmaer og private – og på den måde spare både private og arbejdsgivere tid, når der skal laves blandet andet sikkerhedsbriller med styrke og skærmbriller.

Artiklen fortsætter under videoen

Birgitte Bendixen er ikke bare glad. Hun er meget glad. Udover den store værdi, som bilen repræsenterer, så er den ikke sådan at genopbygge.

– Det vil tage mellem et halvt og et helt år at få samlet udstyret, siger hun.

Og det dyre udstyr?

– Det hele var der, siger en lykkelig Birgitte Bendixen.

Powered by Labrador CMS