Så billigt kan du flyve fra København

Nu er det muligt at få fingrene i billetter til en tur med A380 til særdeles attraktive priser. Pressefoto.
Udgivet Opdateret

Nu nærmer den historiske dato sig, hvor Emirates starter flyvningerne med Airbus 380 på ruten Dubai – København. Fra 1. december kan man således opleve luftens gigant i København, og nu er det muligt at få fingrene i billetter til en tur med A380 til særdeles attraktive priser.

Emirates lancerer nu en særlig kampagne, hvor man som én af de første og fra kun 3.380 kroner kan flyve fra København til Dubai i den imponerende A380, og hos Emirates ser man frem til at byde nysgerrige danskere velkommen om bord.

– Det er historisk for os, at vi kan tilbyde rejsende fra København at flyve med A380 og opleve, hvor komfortabelt og rummeligt, flyet er. Vi markerer lanceringen af A380 med attraktive priser og inviterer dermed danskerne til at blive en del af dette historiske kapitel i dansk luftfarts historie, siger Teddy Zebitz, Area Manager, Nordic Countries hos Emirates.

Generøse bagageregler

Alle rejsende med Emirates vil få gavn af flyselskabets generøse bagageregler, som tillader 30 kg på Economy Class og 40 kg på Business Class, og ombord kan passagerer se frem til mere end 2000 kanaler med film, tv-serier, musik og spil på Emirates’ prisvindende underholdningssystem, ice samt gourmetmenuer og vin i særklasse.

Kampagneperioden strækker sig fra 19. oktober 2015 – 26. oktober 2015, og indbefatter afrejse mellem 1. december 2015 og 15. juni 2016.

Enkelte datoer er dog ikke indbefattet af tilbuddet

Priser

I kampagneperioden kan man booke rejser til følgende priser:

København – Dubai: Fra DKK 3.380,00 på Economy Class
København – Dubai: Fra DKK 16.380,00 på Business Class

Powered by Labrador CMS