Sad på toilettet da hun blev bidt bagi af bjørn

Shannon overlevede angrebet og kigger nu ned, før hun sætter sig

Ifølge en biolog kan det meget vel være en sortbjørn, der har været på spil. Foto: Scanpix/Jim Urquhart.
Udgivet Opdateret

En kvinde blev angrebet af en bjørn, nedefra, da hun satte sig på til rette på et udendørs toilet ved søen Chilkat i Alaska. Det skriver BBC.

Shannon Stevens var på weekendtur ved søen sammen med sin bor Erik, og hans kæreste. BBC skriver, at gruppen havde stegt pølser over åben ild tidligere på aftenen, og at Shannon siden gik ud for at bruge det primitive toilet.

– Jeg gik ud, satte mig ned, og med det samme blev jeg bidt bagi, siger Shannon Stevens, ifølge BBC, til AP.

Så et bjørneansigt

Shannon skreg op, og hendes bror kom ilende til hjælp. Med sig bragte han en lygte, og Erik fortæller, at søsteren pegede ham i retning af toilettet, og at han i hullet i sædet kunne se et bjørneansigt.

Bror og søster flygtede indenfor i sikkerhed, hvor de blev, til solen var stået op. I mellemtiden tilså de Shannons sår.

Morgenen efter kunne de se fodspor fra en bjørn ved ildstedet, hvor de havde stegt pølser, og ved det primitive toilet.

BBC skriver, at en lokal biolog gætter på, at det er en sortbjørn, der har været på besøg, og at Shannon meget vel kan være det første menneske, der beretter om at være blevet bidt bagi af en bjørn.

– Det er meget usædvanligt at sætte sig ned på et udendørs toilet og opleve sådan noget, siger biologen Carl Koch, ifølge BBC, til KTOO News.

Shannon Stevens fortæller, ifølge BBC; at hun i fremtiden har tænkt sig at se ned i toilettet, før hun sætter sig.

Powered by Labrador CMS