Sagsøges for milliarder

George Floyds familie kræver gigantisk erstatning fra Kanye West

Udgivet Opdateret

Pårørende til amerikanske George Floyd, der i maj 2020 blev dræbt af betjenten Derek Chauvin under en anholdelse, kræver nu en gigantisk erstatning af stjerne-rapperen og forretningsmanden Kanye West.

Det sker efter Kanye West i podcasten 'Drink Champs' har påstået, at George Floyd i virkeligheden døde af en overdosis af det stærkt smertestillende stof Fentanyl.

Kræver 1,9 milliarder

Ifølge flere amerikanske medier har Roxie Washington, der er mor til afdødes eneste datter, hyret et advokat-team til at sagsøge rapperen for blandt andet chikane, bagvaskelse og sårende udtalelser.

På vegne af familien forlanger hun samtidig en erstatning på 250 millioner dollar - eller det, der svarer til 1,9 milliarder danske kroner.

Fandt rester af fentanyl

Under retssagen mod Derek Chauvin, kom det frem, at der var blevet fundet rester af fentanyl i George Floyds krop, men retsmedicineren, der obducerede ham understregede, at det ikke var nok til at slå ham ihjel.

Samtidig forklarede flere læger uafhængig af hinanden, et det var Derek Chauvins knæ, som blev presset hårdt mod George Floyds nakke for at fastholde ham, der var årsag til døden. 

Kanye West
Kanye West
Powered by Labrador CMS