Annonse
Salmonella-kød solgt til restauranter: Se hvilke
Ved en virksomheds egenkontrol er der fundet salmonella-bakterier i hakket flæskekød. Salmonella kan give voldsom diarré.
Virksomheden BC Catering i Skanderborg har ifølge en pressemeddelelse fra Fødevarestyrelsen fundet salmonella-bakterier i hakket flæskekød, der er solgt en gros til en række virksomheder.
Der er tale om hakket kød med 12 % fedt produceret mellem den 1. og den 2. oktober 2015.
Annonse
Salmonella-bakterierne kan ved fejlhåndtering eller manglende gennemstegning give diarré, kvalme, mavesmerter, opkast og feber – af og til i meget voldsom grad.
Det smittede kød er solgt til følgende restauranter og køkkener:
Virksomheder der har modtaget salmonella-kødet.
Annonse
Fødevarestyrelsen anbefaler, at man kasserer kødet eller leverer det tilbage til sælger.