Salmonella-kød solgt til restauranter: Se hvilke

Der er fundet salmonella i hakket flæskekød solgt til en række restauranter og virksomheder. Foto: Colourbox
Udgivet Opdateret

Ved en virksomheds egenkontrol er der fundet salmonella-bakterier i hakket flæskekød. Salmonella kan give voldsom diarré.

Virksomheden BC Catering i Skanderborg har ifølge en pressemeddelelse fra Fødevarestyrelsen fundet salmonella-bakterier i hakket flæskekød, der er solgt en gros til en række virksomheder.

Der er tale om hakket kød med 12 % fedt produceret mellem den 1. og den 2. oktober 2015.

Salmonella-bakterierne kan ved fejlhåndtering eller manglende gennemstegning give diarré, kvalme, mavesmerter, opkast og feber – af og til i meget voldsom grad.

Det smittede kød er solgt til følgende restauranter og køkkener:

Virksomheder der har modtaget salmonella-kødet.

Fødevarestyrelsen anbefaler, at man kasserer kødet eller leverer det tilbage til sælger.

Powered by Labrador CMS