Sandra Bullock er verdens smukkeste kvinde

Sandra Bullock er verdens smukkeste kvinde. Foto: Lucas Jackson/Scanpix
Udgivet Opdateret

People har kåret verdens smukkeste kvinde, og æren tilfalder i år Sandra Bullock

Demolition Man. Speed. Mens du sov. Practical Magic. Agent Catwalk. The Proposal. The Blind Side. Gravity.

Listen over Sandra Bullocks film er lang, og den er fyldt med klassikere. Nu er hun blevet kåret som verdens smukkeste kvinde af People.

Udover at være den smukkeste kvinde i verden er Sandra Bullock en Oscar-vindende skuespiller – hun vandt en Oscar for sin rolle som Leigh Anne Tuohy i filmen Blind Side. Hun modtog samme år to Razzies for filmen All About Steve – hun er den første skuespiller, der nogensinde har været både den bedste år den værste samme år.

Sandra Bullock modtog begge priser med værdighed og beviste dermed, at selvhøjtidelighed ikke er et ord i hendes ordforråd.

Sandra har funny bones og massivt talent

Hvis der er noget, Sandra Bullock har bevist gang på gang, så er det, at hun har funny bones. Hun mestrer komikken i film som Agent Catwalk og The Heat. Men hendes præstation i film som Gravity viser hendes enorme dybde.

Sandra Bullock er født den 26. juli 1964, så hun fylder 51 år. Det er langt over den sædvanlig “aldersgrænse” for skønhed i Hollywood. Hun fortæller til People:

– Ægte skønhed er stille. Især i denne by er det svært ikke at sige “Åh, jeg er nødt til at se sådan ud”. Nej, vær en god person, vær en god mor, gør et godt stykke arbejde med frokosten, lad folk gå foran dig, hvis de har mere travlt, end du har. Jeg synes, de smukkeste mennesker er dem, der ikke prøver.

Mor med stort M

dagligdagen for Sandra Bullock handler meget om hendes fem-årige søn, Louis. Han ved ikke, hvilket job mor har – og sådan vil hun gerne have det. Det skal helst være et “non-issue”: Han skal blive lige så flov over sin mor som alle andre børn.

– Han troede, jeg var astronaut på et tidspunkt.

Det er også fra Louis, Sandra får de største komplimenter. Da han spurgte til hendes rynker en aften ved sengetid, svarede hun:

– Jeg håber nogle af dem kommer af at grine så meget.

– Du er ikke gammel, du er bare glad lød responsen.

For at være verdens smukkeste kvinde må man spise sundt og holde sig i form. Sandra Bullock har taget grøn juice til sig, og så træner hun fire-fem gange om ugen med en personlig træner.

Powered by Labrador CMS