Schmeichel klar til ny Premier League-sæson

Kasper Schmeichel. Foto: Ed Sykes/Scanpix.

Leicester City med den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel på holdet er klar til en ny sæson i Premier League.

Ganske vist spillede han sammen med holdkammeraterne blot 0-0 i udekampen mod Sunderland, men da Hull City samtidig tabte 0-2 i London til Tottenham, kan Leicester City én runde før turneringsafslutningen med sine nu 38 point ikke længere komme under nedrykningsstregen.

I bunden af Premier League er det stensikkert, at Burnley og Queens Park Rangers ikke klarer frisag.

Til gengæld kan Hull City stadig redde sig.

Men det ser svært ud. De har 34 point og skal vinde sidste kamp hjemme mod Manchester United samtidig med, at hverken Sunderland eller Newcastle må vinde sine resterende kampe.

Hull City havde mod Tottenham ellers mulighederne for at erobre point.

De skabte ikke mindst i anden halvleg store chancer, men ikke desto mindre var det Tottenham, der i den anden ende af banen var effektive:

Nacer Chaldli afdriblede i det 54. minut Hull-målmanden før han sendte bolden i netmaskerne, og blot syv minutter senere scorede Danny Rose på en helflugter med skinnebenet efter Ryan Masons smarte oplæg.

Kampen vil næppe blive husket med glæde af Tottenhams danske landsholdsspiller, Christian Eriksen, der efter en svag indsats blev udskiftet midt i anden halvleg.

Blandt lørdag eftermiddags bemærkelsesværdige resultater var formsvage Newcastle Uniteds nederlag på 1-2 mod Queens Park Rangers, selvom de førte 1-0 ved pausen samt Southamptons sejr på 6-1 over Aston Villa, der dog heller ikke længere er i nedrykningsfare.

Søndag spilles der to kampe i Premier League. Mens Manchester United får besøg af Arsenal duellerer Swansea og Manchester City.