Scorer sejrsmål i overtiden

En scoring i overtiden sikrede OB en udesejr på 2-1 over FC Midtjylland i 15. runde af Superligaen

Mandag tog OB en særdeles vigtig sejr, da fynboerne på udebane slog et svagt FC Midtjylland-mandskab med 2-1 i 15. runde af Superligaen.

Det lignede længe, at kampen skulle ende 1-1, men det lavede midtbanespilleren Aron Thrandarson om på, da han dukkede op i FCM's felt i tillægstiden.

Resultatet sender nemlig OB op på 22 point, hvilket rykker holdet hele vejen fra niendepladsen til fjerdepladsen. OB er nu ubesejret i syv kampe i streg.

FCM forbliver på 21 point, hvilket Silkeborg IF, FC København og AGF også har. De fire hold har hele 10 point op til FC Nordsjælland på førstepladsen.

Det var OB-spillerne, der kunne juble i Herning.

Midtjyderne var uden Evander og Gustav Isaksen, og det var tydeligt at se, at holdet savnede kreativiteten fra de to offensive profiler.

Modsat var OB solid i defensiven og stærk på omstillingschancer, hvor den hurtige kantspiller Yankubah Minteh flere gange drev gæk med FCM-forsvaret.

Helt på sin plads

OB kom bedst ud af starthullerne, men som kampen skred frem fik FCM mere og mere momentum. Dog uden at blive farlige.

Det var derfor helt på sin plads, da OB-angriberen Issam Jebali scorede på et straffespark kort før pausen, som blev dømt efter en VAR-gennemgang.

FCM fik en perfekt start på anden halvleg, da VAR opfangede endnu et straffespark, som kantspilleren Anders Dreyer sikkert satte ind til 1-1.

Efter udligningen havde FCM igen svært ved at kreere chancer, selv om holdet havde bolden mest.

Det var derfor ikke ufortjent, da midtbanespilleren Aron Thranderson klaskede bolden ind til 2-1 i overtiden.