Se billederne: Her er lille ny Kardashian

Rob Kardashian har fået en datter med Blac Chyna. Se billederne her!

Udgivet Opdateret

Kardashian klanen har fået et nyt medlem. Rob Kardashian fik torsdag en datter med den amerikanske model Blac Chyna. Familien delte deres glæde i bedste Kardashian stil på de sociale medier. Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Den 28-årige nybagte mor viste sin glæde på snapchat, mens hun holder sin lille nye datter Dream Renee Kardashian. Renee er også Blac’s mellemnavn, og den søde lille pige er derfor opkaldt efter begge forældre. Den lille “drøm” vejede 3,3 kilo, da hun kom til verdenen.

Familien bakker op

Rob var som forventet meget spændt, og både Rob’s mor Kris Jenner og Blac Chyna’s mor Tokyo Toni.

– Jeg var med til fødslen, fortæller Kris til E! News og fortsætter:

– Det var så smukt og jeg er så spændt og glad for at have endnu et barnebarn. Nummer seks!

Den stolte farmor tilføjede, det var et af det mest “kostbare øjeblikke” af hendes liv. Hun var langt fra det eneste familiemedlem, der var en del af den store dag. Rob’s søstre Kylie Jenner og Khloé Kardashian blev set på vej ind på hospitalet. Det samme gjorde Kourtney Kardashian sammen med ekskæresten Scott Disick blev set på vej ind på hospitalet.

Også Blac’s bedste veninde modellen og skuespillerinden Amber Rose var med, og hun forelskede sig med det samme i den lille ny.

Altid med på sjov

Som om en fødsel ikke var spændende, havde  familien også lige tid til den sjove mannequin challenge. Det er en challenge, hvor folk står frosset som mannequins, mens der filmes. Og med familiens humor var de selvfølgelig frosset i en fødselssituation, selvom Blac skulle føde ved hjælp af kejsersnit.

Trods familiens glæde ved spotlyset havde Kris Jenner tilsyneladende hyret to bodyguards til at beskytte babyen fra at blive fotograferet. Men de nybagte forældre havde også problemer med andre kameraer. Det var nemlig meningen, at fødslen skulle filmes og være en del af parrets reality show Rob & Chyna. Men noget af det de ville filme var imod hospitalets protokoler.

Den tidligere eksotiske danser har allerede en 4-årig søn med den amerikanske rapper Tyga. Tyga dater nu Rob’s 19-årige lillesøster Kylie Jenner.

Powered by Labrador CMS