Se billederne: Hyper-realistiske dukker

Udgivet Opdateret

En amerikansk dukkemager maler hyper-realistiske dukker af berømte britiske prinsesser og kendte kvinder.

Amerikanske Noel Cruz bruger det meste af dagen i selskab med dukker. Han forvandler nemlig barbier og andre dukker fra legetøj til hyperrealistiske portrætter af kendte og kongelige.

Blandt andet har to af de mest kendte kvinder fra det engelske kongehus været under kærlig behandling. Både den afdøde prinsesse Diana og hertuginde Kate er blevet foreviget som en 25 cm høj plastikfigur.

– Jeg kommer fra en kunstnerbaggrund og har altid gået op i realisme. Så da min kone begyndte at samle på dukker, tænke jeg, at jeg kunne bruge dem som et lærred, siger Noel Cruz til Celebuzz!

Og det har vist sig at være en stor succes. Amerikaneren har gjort dukkemageriet til sit levebrød og har opnået stor anerkendelse blandt dukkeentusiaster.

– Prisen kommer meget an på, hvem dukken er af, og hvor efterspurgte de er. Dukkerne bliver solgt over eBay, og jeg har solgt dukker til 3000 dollar (omtrent 18.000 kroner, red.), siger han.

Ifølge Noel Cruz tager det en hel uge at male en dukke. Han bruger efter eget udsagn 105 timer på de små dukker fra start, til at de er klar til salg.

Newspaq

Powered by Labrador CMS