Se billederne: Skum og musik i Legoland

Philip Tworek , 8 år og William Tworek, 6 år fra Aagard ved Egtved synes det var rigtigt sjovt at brandmændende havde smidt noget skum de kunne lege i.
Udgivet Opdateret

Børnene kom lørdag helt tæt på ild, skum og brandfolk i Legoland.

Legoland holder hvert år Falck-dag, og den løb af stablen lørdag. Mange var kommet for at møde Falck, politi, brandvæsen, beredskabskorpset, lægehelikopter og flere andre.

Hverdagens helte blev også hyldet, og fem personer var indstillet til til årets Sofus. Det blev 12-årige Lasse fra Odense der vandt en Playstation. Han havde givet knoglemarv til sin storebror fordi han havde en alvorlig knoglemarvssygdom, som gjorde han skulle have knoglemarv. Lasses marv passede og han ville gerne hjælpe sin bror.

Bagefter var Citybois på scenen, og pladsen foran scenen var fyldt godt op med skrigende piger, der alle ville se deres idoler fra X Factor. Efter 30 minutters koncert var det tid for autografskrivning.

Falck klippede taget af en bil med en person inden i, og bagefter blev der sat ild til bilen, så børnene kunne se hvordan man slukker ild. Der blev til sidst brugt skum for at slukke bilen, og Jimmy Andersen fra Falck spurgte børnene om de ville have der skulle sprøjtes skum ud til dem.  Børnene synes det kunne være sjovt, og derfor svarede de ja.

Et par friske brandmænd sørgede for, at børnene fik ønsket opfyldt, og det var noget de kunne lide. Der blev leget frisk i skummet.

Emilie Esther som vandet X Factor 2015 var også i Legoland, og mens hun ventede på, at hun skulle på scenen, stod hun og nød Citybois-koncerten.

Vi havde vores fotograf René Lind Gammelmark en tur i Legoland, og du kan se hans billeder ovenover artiklen.

Powered by Labrador CMS