Se billedet: Politi redder hundehvalp fra heroin-overdosis

Den stakkels hund var kun få uger gammel.

Den lille hundehvalp blev fundet klynkende i bunden af en bil.Foto: Carrollton Texas Police Department
Foto: Carrollton Texas Police Department

Udgivet Opdateret

Betjente var blevet kaldt ud til røveri, men det var noget helt andet end tyvene, de fandt.

Mens politiet lørdag svarede på et opkald omkring et tyveri i Carrollton, Texas, faldt betjentene over en klynkende hundehvalp, der lå i bunden af en bil på en parkeringsplads. Det skriver CBS News.

Efterladt til at dø

Til at starte med vidste betjentene ikke, hvad der var i vejen med den lille brune og sorte hvalp. Men da de tog et bedre kig på bilen, var de næsten sikre på, at det var en overdosis af stoffer.

– Vi var ikke helt sikre på, hvad der var på færde, men det var noget med narkotika, fortæller politiets talsperson Jolene DeVito og fortsætter:

– Til sidst fandt vi stoffer i bilen og sikrede os, at hvalpen fik hjælp med det samme. Han led jo faktisk af en heroin overdosis.

Politi anholder ejere

Betjentene skyndte sig at få den få uger gamle hvalp, der var tæt på at dø, til et dyrehospital. Den havde spist heroinen.

Efter tre dages behandling og overvågning, kunne politiet glædeligt annoncere på Facebook, at hvalpen vil blive helt rask.

Hunden vil blive passet af et dyreinternat, når den bliver helt rask. Forhåbentlig vil den blive adopteret af en sød familie senere.

Hundens ejere, 46-årige Thomas Romero og 38-årige Nina Crawford er blevet anholdt for besiddelse af heroin. Ifølge DeVito vil de højst sandsynligt også blive tiltalt for dyremishandling.

Powered by Labrador CMS