Se de grufulde billeder: Forældre tager overdosis med fire-årig søn på bagsædet

Politiet har frigivet gruopvækkende billeder af et forældrepar, der er totalt bevidstløse af narko - mens deres søn sidder bekymret bag i bilen.

Den fire-årige søn ser helt naturligt noget bekymret ud, som han sidder der på bagsædet – foran er hans forældre helt bevidstløse af narko. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: East Liverpool Police Department.
Den fire-årige søn ser helt naturligt noget bekymret ud, som han sidder der på bagsædet – foran er hans forældre helt bevidstløse af narko. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: East Liverpool Police Department.
Udgivet Opdateret

Forestil dig, at du er fire år – og verden er spændende, men også stor og farlig. Dit vigtigste holdepunkt er din mor og din far, der passer på dig og gør din færden tryg.

Den situation kan en fire-årig dreng nok slet ikke sætte sig ind i. Han blev nemlig fundet på bagsædet af sine forældres bil, en Ford Explorer. Hans forældre var der også, men de sad – eller rettere lå – på forsædet totalt skæve af narko.

Denne frygtelige scene fandt sted forleden i byen East Liverpool i Ohio, Usa.

Her blev den fire-årige dreng fundet på bagsædet som “Palle alene i verden”. Billederne går lige nu USA rundt, for de er blevet delt af East Liverpool Police Department på Facebook for at øge bevidstheden om den heroin-epidemi, der hærger i staten, og i et forsøg på at afskrække folk fra at bruge stoffer samtidig med at de har børn i deres varetægt.

“Vi er godt klar over, at nogle kan blive krænket af disse billeder, og det er vi virkelig kede af. Men det er på tide, at offentlig ser, hvad vi nu har med at gøre med på daglig basis”, står der i den medfølgende tekst til de forfærdetlige billeder.

Bilen slingrede

En betjent fra East Liverpool Police Department så familiens mærke Ford Explorer, der slingrede på vejen. Kort efter hørte betjente skrig – det var skolebørn, der sprang for deres liv, står der i politirapporten.

Da betjenten nærmede sig bilen, opdagede han, at føreren, den 47-årige James Acord, optrådte beruset, med hovedet vuggende frem og tilbage – hans tale var næsten uforståelig.

Forsøgte at flygte

James Acord fortalte betjenten, at han var i færd med at køre den 50-årige Rhonda Pasek til et hospital. Kvinden lå ind over det forreste passagersæde.

Ifølge politiet forsøgte James Acord at starte bilen for at køre væk fra stedet, men betjenten nåede ind i bilen og trak nøglerne ud af tændingen, inden det lykkedes.

Begge forældre er nu sigtet i sagen. Deres fire-årig søn er overgivet til de sociale myndigheder.

Powered by Labrador CMS