Se det her: Prinseparrets romantiske julekort

Storbritanniens prins Charles og hertuginde Camilla ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår på et romantisk, privat foto af parret.

Hertuginden af Cornwall ses her holde jul på slot med en samling børn. I artiklen kan du se hende og gemalen Prins Charles’ romantiske julekort. Foto: Geoff Pugh/Scanpix
Udgivet Opdateret

I 2005 flettede prins Charles og hertuginde Camilla julehjerterne sammen og giftede sig ved et romantisk bryllup.

Her 10 år efter lyser kærligheden stadig ud af den 67-årige tronarving og hans 68-årige hustru, viser prinseparret på deres julekort for 2015, som kongehuset har delt på sin officielle Instagram-profil.

– Her er et smugkig på prinsen af Wales’ og hertuginden af Cornwalls officielle julekort. Billedet blev taget af en ven under Deres Kongelige Højheders sommerferie i Skotland, skriver Clarence House til det søde billede, hvor parret storsmilende har slynget armene om hinanden.

På den modsatte side af billedet står parrets julehilsen med rød skrift:

– Ønsker dig en meget glædelig jul og nytår.

Ifølge avisen Hello! Magazine var billedet egentligt til parrets private fotoalbum, men de var så vilde med det, at det skulle være portrættet på årets julekort.

Når det britiske kongehus skal fejre jul i år, bliver der er et sæt ekstra hænder til at nå hele rundt om juletræet. Prins Charles fik sit andet barnebarn, da hertuginde Kate fødte sin og prins Williams datter, prinsesse Charlotte, i maj.


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS