Seks måneders fængsel for sex-misbrug af søn

En 39-årig kvinde har tirsdag fået seks måneders fængsel for at have misbrugt sin søn seksuelt. Arkivfoto: Iris/Scanpix.
Udgivet Opdateret

En kvinde fra Holstebro har fået en dom på seks måneders fængsel for at have misbrugt sin søn seksuelt.

I løbet af knap et år misbrugte en kvinde sin dengang syvårige søn mere end en gang. Det har en enig domsmandsret i Holstebro i dag fastslået. Kvinden får seks måneders fængsel for overgrebene, der fandt sted mellem juni 2014 og maj 2015.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Overgrebene blev opdaget, da sønnen fortalte den nu 39-åriges kvindes eksmand om moderens ubehageligheder. Det indebar blandt andet at have onaneret på sin 7-årige søn, at have befamlet hans tissemand, at få ham til at røre hendes bryster, og så har hun også onaneret foran drengen.

“Vi tror på din søn”

Dommeren lagde vægt på, at det er en særdeles ubehagelig og svær sag at tage stilling til, fordi der er tale om ord mod ord. Dog valgte retten at vægte sønnens højest.

– Det er svære sager. Vi har din forklaring og en timelang forklaring for din søn. Vi har kun vores sunde fornuft at støtte os til, og vi tror mest på din søn, lød det fra dommer Lilian Lund Thinggaard, ifølge dagbladet.

Efter dommen på de seks måneders fængsel valgte kvinden at anke til landsretten. Hun nægter sig skyldig.

Powered by Labrador CMS