Seksårig bad om et lån – her er farens sjove svar

Et brev fra Fars Udlånsbank tager lige nu internettet med storm, efter nedenstående billede er blevet lagt op på billeddelingstjenesten IMGUR.

FAR Udlånsbank med sloganet “fordi jeg angiveligt ser ud til at være lavet af penge”. Foto: IMGUR
Udgivet Opdateret

Vi kender det alle sammen. Som barn var det altid lettest at bede far om at låne penge, og når han sagde nej, vendte vi os mod vor moder, der som myten foreskriver altid var den barmhjertige udlåner.

En amerikansk far tog den dog skridtet videre, da hans seksårige søn bad om et lån på 20 dollars. Han sendte ham et brev fra “banken”. Billedet af brevet florerer lige nu på billedtjenesten IMGUR, hvor brugeren sonan303 har lagt det op med fortællingen om, at den seksårige søn bad om lånet og fik brevet tilbage.

I brevet står der – frit oversat til dansk – følgende:

“Kære (barnets navn),

Vi må desværre meddele dig, at vi ikke er i stand til at yde dig det anmodede lån af $20.00.
Efter, vi har gennemgået din konto, har vi fundet, at der ikke er tilstrækkelige midler samt en historie af misligholdte pligter.

Dertil er der brugt over $80.00 på underholdning siden jul. Dette er en uholdbar mængde udgifter, og vi kan ikke fortsat støtte problemet ved finansiel assistance ved at udstede yderligere lån.

Ønsker du at klage over vores beslutning, kan du kontakte vores klageservice på (mors telefonnummer). Den ansvarlige kan muligvis overbevise os om at omstøde afgørelsen.

Tak, fordi du har valgt FAR udlånsbank. Vi sætter pris på muligheden for at varetage dine finansielle behov.

Med venlig hilsen,

Far,
Direktør i FAR Udlånsbank”

Læg i øvrigt mærke til “bankens” slogan:

“Fordi jeg angiveligt ser ud til at være lavet af penge”.

Powered by Labrador CMS