Serverede kalkun som skinke: Får sur smiley igen

Foto: Google Street View
Udgivet Opdateret

Take away-restauranten All Inn Food i Aarhus får to sure smileyer i træk.

Ved to kontrolbesøg i april og juni konstaterede Fødevarestyrelsen, at restauranten All Inn Food i Aarhus serverede topping lavet af kalkunkød under betegnelsen “skinke“.

Det resulterede blandt andet i en sur smiley og en bøde på 5000 kroner for vildledende markedsføring ved kontrolbesøget i juni.

Den 25. august har Fødevarestyrelsen igen været på besøg hos All Inn Food for at tjekke, om restauranten havde fået styr på sagerne. Der var dog stadig flere problemer, og det resulterede i endnu en rapport prydet af en sur smiley.

Fødevarestyrelsen konstaterer, at forholdet omkring den “falske” skinke er ved at blive bragt i orden, da All Inn Food er ved at få lavet nye menukort med korrekt angivelse af ingredienser. Menukortet på gaden er dog stadig det samme.

Til gengæld er Fødevarestyrelsen ikke tilfreds med, at restauranten har hængt den seneste smiley-rapport op ved en væg ved toiletterne i stedet for ved indgangen, så den kan ses, før man går ind i restauranten. Det resulterede i et bødeforlæg på 2.000 kroner.

Newsbreak.dk har været i kontakt med ejeren af All Inn Food, men hun ønsker ikke at kommentere sagen.

 

 

Powered by Labrador CMS