Serverede kryb for prinsessen

Marie skulle lige vænne sig til tanken inden frokosten gled ned

Udgivet Opdateret

Prinsesse Maries rejse til Cambodja med Folkekirkens Nødhjælp i anledning af organisationens 100 år jubilæum i år, har budt på et væld af oplevelser.

Onsdag blev der føjet endnu en til rækken. Denne gang af den kulinariske slags. 

Skulle lige vænne sig til tanken

Det fortæller prinsessen i den digitale dagbog, hun fører undervejs, og som hun deler på kongehusets Instagram-profil.

- Velbekomme! I dag stod frokostmenuen på græshopper, indleder hun sit opslag, der også indeholder en lille billedserie fra oplevelsen.

- Jeg må indrømme, at jeg lige skulle vænne mig til tanken om at sætte tænderne i en græshoppe. Men de smager faktisk utroligt godt. Især hvis de er friterede og krydret med chili og citrongræs, fortsætter hun.

Fik smag på mere

De kulinariske lækkerier blev serveret for prinsessen under et besøg hos en kvinde, der har haft stor succes med opdræt af de proteinrige insekter, der betegnes som 'fremtidens superfood'.

Marie smager på lækkerierene.
Marie smager på lækkerierene.

Det fremgår i øvrigt også, at prinsessen har fået smag på mere.

- Nu har jeg selv lært, hvordan man tilbereder græshopper – og jeg tager opskriften med hjem, afslutter hun dagens kapitel i dagbogen.

Powered by Labrador CMS