Skød mand i hovedet: Nabo fra helvede?

En nabostridighed eskalerede voldsomt, da en 73-årig mand greb et luftgevær og pløkkede sin nabo, en 37-årig familiefar, direkte i ansigtet

En hidsig 73-årig pløkkede sin nabo i hovedet med et luftgevær. Foto: Elliot Elliot/Johner/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

“Din fucking hæk er i min have,” skreg en hidsig nabo, før en nabostrid omhandlende den omtalte hæk eskalerede voldsomt i West Yorkshire i England. Det skriver The Sun.

Hækken markerede grænsen mellem de to naboers grunde og fungerede som hegn.

Konflikten blussede op, da den 37-årig familiefar Darrian Palmer havde været i gang med at trimme hækken. De afklippede grene var landet på hans 73-årige nabos side af hækken. I hans have. Det bragte naboens pis i kog.

“Jeg sagde: Tag dig sammen. Det er kun nogle få grene,” fortæller Darrian Palmer til The Sun.

73-årige Malcolm Newsome samlede grenene op, smed dem over på familiefarens grund og derefter gik han i sin arrigskab ind for at hente sit luftgevær.

Skudt foran skrigende børn

“Så bad han mig komme nærmere og tage et kig, hvorefter han sigtede og skød mig i ansigtet. Først mærkede jeg ikke smerten, for adrenalin pumpede rundt i kroppen,” fortæller Darrian Palmer videre.

Palmer blev skudt foran sine skrigende børn.

Efter den 37-årige familiefar var blevet ramt, skyndte hans kone at kaste luftgeværet væk, så det var uden for den 73-årige mands rækkevidde. Palmer holdt naboen nede, før politiet ankom.

Erkendte sig skyldig

Kuglen blev fjernet fra Darrian Palmers pande på hospitalet, imens han var under lokalbedøvelse, og såret blev syet sammen.

“Jeg er heldig med, at jeg ikke er blevet blind. Hvis han havde ramt bare en smule længere nede, ville skuddet have været fatalt,” siger han.

Malcolm Newsome har da også erkendt sig skyldig i ulovlig omgang med våben.

Retten i byen Leeds, der ligger i West Yorkshire, gav manden en dom på 18 måneders fængsel, men dommen blev gjort betinget grundet hans høje alder. I stedet skulle han udføre 120 timers samfundstjeneste.

“Vi er så skufftede”

Darrian Palmer og familien bor stadig lige ved siden af den 73-årige.

“Vi er så skuffede over denne sags udfald. Vi har været igennem helvede, og han kan fortsætte sin tilværelse, som om intet var hændt. Hans alder burde ikke fritage ham fra at ende i fængsel.”

Powered by Labrador CMS