Skole forbyder elev at tage bedstemor med til galla

Han inviterede sin bedstemor til galla for at fejre sin 18 års fødselsdag.

Hun sagde ja – skolen siger nej.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En sød invitation fra en 3.G’er til hans bedstemor er blevet ødelagt, fordi skolen har forbudt hende at tage med til fest. Teenageren havde ellers en drøm om at kunne få sin bedstemor til galla. Det skriver WTOP.

Gymnasieeleven Bryce Maine fra Alabama inviterede sin bedstemor til galla for at fejre sin 18 års fødselsdag. Han spurgte hende da også på en sød måde. Bryce overraskede nemlig sin bedstemor med et skilt, hvor der stod “galla?” Det hele blev delt på de sociale medier, hvor Bryce fik nogle velfortjente likes og søde kommentarer.

– Min bedstemor er den vigtigste kvinde i mit liv, og hun har aldrig været til galla, så hvorfor skulle hun ikke tage med mig.

Skolen stejler

Bryces bedstemor sagde da også ja, og hun købte endda en ny kjole til festen. Men glæden blev ødelagt, da gymnasiet forbød hende at komme et par dage senere.

– Deltagende til festen skal være under 20 år og skal gå på skolen, står der i en udtalelse fra skolen.

– I de 10 år jeg har været rektor, har vi hvert år afslået anmodninger fra eleverne om at tage ældre dates med til galla. Vi vil ikke tage en risiko, når det kommer til sikkerhed, siger skolens rektor.

Siden skolens afgørelse er Bryces opslag blevet et viralt hit, og han har fået masser af støtte online blandt andet igennem hashtagget “let nanny go to prom”. Skolens gallafest er på lørdag, den 8. april.

Powered by Labrador CMS