Skolekontrol: Hverken sele eller kørekort

Halvanden kilometers køretur blev en dyr fornøjelse for en mor, for hverken hun eller barnet havde sele på – og så havde hun ikke kørekort. Arkivfoto: Colourbox
Udgivet Opdateret

De halvanden kilometer, en mor kørte med sin søn til skole, endte med at blive en dyr fornøjelse. Ingen af dem havde sele på – og hun var frakendt kørekortet

Kort før klokken otte onsdag morgen bemærkede en patrulje en personbil på vej til afsætningspladsen ved Østervangsskolen, Roskilde.

Da politiet kunne konstatere, at hverken føreren eller et barn på bagsædet var fastspændt under kørslen, rettede politiet henvendelse til føreren – en 26-årig kvinde fra Roskilde – som blev sigtet for den manglende brug af sikkerhedssele og den manglende fastspænding af en 6-årig dreng på bagsædet.

Da politiet bad om at se kørekortet, måtte den 26-årige erkende, at hun var frakendt kørekortet og derfor ikke måtte køre bil.

Hun vil således høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres, og vil formentlig erfare, at den cirka halanden kilometer lange køretur fra familiens bopæl til skolen vil blive en temmelig dyr måde at transportere sit barn i skole.

Powered by Labrador CMS