Skudoffer svæver mellem liv og død

Foto: Morten Brandborg/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Politiet på Bornholm arbejder fortsat på højtryk for at samle brikkerne i tirsdagens skuddrama i Rønne, hvor to mennesker blev dræbt, mens en tredje blev såret.

Og netop den sårede, en 68-årig mand, bliver som eneste overlevende betragtet som en vigtig brik i efterforskningen. I løbet af det seneste døgn er hans tilstand dog kraftigt forværret, efter indledende rapporter fra politiet tirsdag ellers fastslog, at hans tilstand var stabil, og at han var uden for livsfare.

»Han er i livsfare nu. Det er jeg rigtig ked af af flere årsager, først og fremmest fordi det er trist, men i forhold til efterforskningen gør det også tingene sværere,« siger viceinspektør ved Bornholms Politi Peter Jørgensen til Berlingske Nyhedsbureau onsdag formiddag.

Det har forsat ikke været muligt endeligt at identificere de to ofre for tirsdagens skudepisode. Politiet har dog en formodning om, at der er tale om en 61-årig kvinde og 55-årig mand.

Politiet: Skuddræbte kendte hinanden

Den foreløbige efterforskning har fastslået, at de to har kendt hinanden, men der er ikke noget, der tyder på, at de to skulle have haft et intimt forhold. Til gengæld skulle den 61-årige kvinde have været kærester med den 68-årige mand, der blev såret.

Politiet oplyste allerede tirsdag, at man opererede med en teori om, at der var tale om et jalousidrab.

»Vi har en formodning om, at den 55-årig har opsøgt kvinden, og at det er ham, der står bag skyderiet,« siger Peter Jørgensen.

Haglgevær fundet i huset

I parcelhuset i Rønne, hvor skyderiet udspillede sig, har politiet fundet et haglgevær, som menes at have været brugt i forbindelse med forbrydelsen.

»Vores formodning er, at en af de to døde er gerningsmanden, og vedkommende har dermed taget sit eget liv,« lød det fra Peter Jørgensen tirsdag.

Bornholms Politi vil i løbet af onsdagen fortsætte med at afhøre vidner og bekendte til de tre implicerede.

Powered by Labrador CMS