Solbakken lover flere offensive kræfter til FCK

Ståle Solbakken. Foto: Henning Bagger/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Ståle Solbakken afslører, at der kommer en til to spillere mere med offensive spidskompetencer til FCK

Der er næsten lige langt både ned og op og intet mere at spille for i FC København. Det bliver med næsten startsgaranti til sølv i hovedstadsklubben.

Derfor skulle FC København-manager Ståle Solbakken bruge kampen mod AaB som et led i næste sæsons forberedelser på at vælte de kommende danmarksmestre, FC Midtjylland, af pinden.

Nordmanden har allerede hentet kantspillerne Benjamin Verbic og Kasper Kusk til Parken, og han har afsløret, at flere forstærkninger er på vej.

Nu afslører Ståle Solbakken så, at han har planer om at hente endnu mere offensiv ind.

»Vi skal i hvert fald hente en. Måske to. Det er i hvert fald nogle offensive spillertyper,« siger Ståle Solbakken efter 1-0-sejren over AaB.

To af de spillere, der er kommet længere væk fra startopstillingen i denne sæson, er Rurik Gislason og Steve De Ridder. Begge spillede deres chance mod AaB og gjorde deres til, at Ståle Solbakken bør genoverveje deres roller i næste sæson, selv om salg og udlån har været nævnt.

»Rurik har et år tilbage af sin kontrakt, og vi har så mange skader, at det skal være meget velovervejet, hvis vi skal sælge. Vi har mange skader et stykke inde i næste sæson,« siger Ståle Solbakken om Rurik Gislason, som mod AaB scorede det første mål i sæsonen.

FCK-manageren vedkender, at Steve De Ridder mod AaB spillede noget nær sin bedste kamp i trøjen.

»Ja, han skal bare lære at afslutte og være mere hensynsløs foran mål. Der mangler et slutprodukt fra ham og mål,« siger Ståle om sin belgiske angriber.

Mod AaB var det ikke kun spillerne, der var i fokus i Ståle Solbakkens optik.

»Det, drengene gør i dag mod en god modstander, som er god med bolden, er flot. De giver kun en halv målchance væk til trods for, at der er mange dumme afgørelser. Det er sjældent, at jeg er sur på dommertrioen. Men det var under al kritik, og de må tåle at høre det, for de mødte ikke op i dag. Det irriterer mig grænseløst, at de ikke er klar i dag, og det er ikke godt nok,« sagde han om dommer Jens Maae og kompagni.

I AaB er målet om europæiske kampe i næste sæson væk.

»Jeg kan ikke se, at vi kan hente Randers nu. Det er vores egen skyld, men det er ikke i denne kamp, at det blev afgjort,« siger Kenneth Emil Petersen.

I onsdagens første kamp spillede OB og Silkeborg 1-1.

Powered by Labrador CMS