Som taget ud af TV-hit: Professorer anholdt

To kemi-professorer er blevet anholdt - fandt måske lidt rigelig inspiration i TV-serie.

Udgivet Opdateret

Ingen af de to anholdte kemi-professorer fra Arkansas hedder Walter White, men de har måske alligevel fundet lidt rigelig inspiration hos karakteren fra det store TV-hit Breaking Bad.

Omdrejningspunktet i TV-serien og nu i virkeligheden er nemlig narkotika. CNN skriver nemlig, at to professorer fra et universitet i delstaten Arkansas er blevet anholdt, fordi de – mildt sagt – misbugte deres viden om kemi.

I en pressemeddelelse fra det lokale politi fremgår det, at de to mænd er sigtet for at fremstille metanfetamin.

Først når en endelig sigtelse er klar, vil de blive fremstillet i retten.

På orlov

Detaljerne omkring anholdelsen af de to er sparsomme, men CNN skriver dog, at et af universitets videnskabscentre blev lukket ned den 8. oktober, fordi der blev anmeldt en mystisk kemikalielugt.

Efter en grundig udluftning blev centret genåbnet i slutningen af oktober, og fredag den 15. november blev de to professorer så anholdt. Universitet vil dog ikke be- eller afkræfte, at de anholdte brugte skolens remedier til at fremstille narkotika.

11. oktober blev de begge sendt på tvungen orlov.

For de uindviede handler Breaking Bad-serien om Walter White, en kemiprofessor, der begyndte at fremstille metamfetamin efter en kræftdiagnose. Serien blev originalt sendt mellem 2008 og 2013 og er siden efterfulgt af en film.

Powered by Labrador CMS