Sommerflirt: Det tænder danske singler på

Nu er sommerens varme dage endelig her, og det skaber de perfekte muligheder for at komme ud og finde en ny flirt. Men hvad tænder danske singler egentlig på, når de leder efter en sommerromance? Få svaret her...

Klik videre og se hvad henholdsvis mænd og kvinder tænder på, når det gælder det modsatte køn. Foto: Colourbox.com (Modelfoto)
Klik videre og se hvad henholdsvis mænd og kvinder tænder på, når det gælder det modsatte køn. Foto: Colourbox.com (Modelfoto)
Udgivet Opdateret

Datingappen happn kan nu afsløre, hvilke fysiske attributter flest danske singler ser efter, når de dater online.

En atletisk krop får topplaceringer på listen hos både mænd og kvinder, så det kan betale sig at tilbringe tid i fitnesscentret. En solbrun hud er også noget, mange singler tiltrækkes af.

I følge undersøgelsen er en længere frisure det, mænd føler sig mest tiltrukket af. Men kvinder foretrækker en veltrænet, tatoveret Crush. Piercinger er derimod ikke populært hos nogen af kønnene.

Uanset hvilke attributter der foretrækkes, er de fleste singler enige om, at udseendet er vigtigt. Ikke mindre end 57 procent siger nemlig, at de tiltrækkes af en bestemt stil, når de dater online, og kun en ud af ti går udelukkende efter personlighed.

Hver femte person går dog ind i det med et åbent sind og leder ikke efter en bestemt skønhedstype.

Se både mænd og kvinders Top 10 over attributter, som de tiltrækkes af. Se med i galleriet øverst i artiklen…

Powered by Labrador CMS