Sønderjyske sejrede i nordsjællandsk snevejr

FC Nordsjællands anføre, Patrick Mtiliga, scorede et pragtfuldt mål som dog ikke var nok til at sikre klubben point mod Sønderjyske. Foto: Søren Bidstrup/Scanpix.

Sønderjyske nappede alle tre point på et snedækket Farum Park, da sønderjyderne vandt 2-1 over FC Nordsjælland.

Vinteren er begyndt at snige sig ind over Danmark, og det skabte svære vilkår for de to Superliga-hold på et glat underlag. Derfor var det en rodet affære i kampens begyndelse, men efterhånden kom chancerne.

Hjemmholdets Bruninho var tæt på at score sit 10.sæsonmål ti minutter før pausen, da han i stedet for afdæmpede brasilianske rytmer brugte hård fysisk til at kæmpe sig frem til en afslutning i feltet.

Men det var Sønderjyske, der bragte sig foran kort før pausen på et flot kontraangreb. Nordsjælland-forsvaret lod et fladt indlæg passere hele vejen hen til Johan Absalonsen ved bageste stolpe, som kunne dirigere bolden nydeligt ind over stregen.

Udligning

Nordsjælland fik udlignet til 1-1 minuttet efter. Anfører Patrick Mtiliga scorede et pragtfuldt mål, da han bragte hjemmeholdet tilbage i kampen med en flot helflugter.

Kampens afgørelse faldt kort efter pausen, da gæsterne tildelt et straffespark. Igen var det Absalonsen, der kom på måltavlen efter en kølig eksekvering. Og så nappede Sønderjyske alle tre point.