Sort kvinde angriber hvid mand med hammer og smadrer Porsche

Både Porsche og mandens båd blev smadret med samme hammer.

Det var en tankstation som denne, hvor manden blev hamret ned.Foto: Google Street View
Foto: Google Street View

Udgivet Opdateret

Politiet leder lige nu efter en sort kvinde, der har angrebet en mand med en hammer og ødelagt hans Porsche og båd på en tankstation i Virginia. Det skriver lokalmediet NJ.com.

26-årige Angela M. Jones, der kommer fra den amerikanske delstat New Jersey, var åbenbart blevet så vred over “rige hvide mennesker”, at hun gik amok på en af dem med en hammer. Jones er derfor anklaget for hadeforbrydelser. Politiet har ikke kunnet finde hende siden angrebet.

Blev hamret ned

Angrebet startede, da Jones gik hen til en mand fra Massachusetts, der var i gang med at tanke sin Porsche, og begyndte at råbe af ham.

Da manden prøvede at ignorere hende, begyndte hun at smadre hans båd og Porsche med en hammer. Kort efter blev manden  selv ramt af hammeren i ansigtet flere gange, da han gik hen mod hende for at få hende til at stoppe.

Nogle af hendes kommentarer under angrebet handlede om, at han var rig og hvid. Jones, der er sort, sagde også, at hun var “træt af rige hvide mennesker”.

Efterlyst på flugt

Hammeren gik i stykker under angrebet, og det lykkedes manden at få Jones væk fra sig. Da hans kone kom tilbage fra toilettet, kom Jones med flere nedladende kommentarer om race og klasse, inden hun spyttede kvinden i ansigtet. Manden var blodig i hele ansigtet efter det voldelig angreb.

Politiet i Virginia kontaktede politiet i New Jersey, der kunne identificere Jones, efter et billede som et vidne tog af hendes bil. Hun er efterlyst i Virginia for en lang række forseelser efter angrebet.

Manden og hans hustru, der kun kendes som Bob og Kathy var på vej hjem til Massachusetts fra Florida.

Powered by Labrador CMS