Speciallærer låser femårig autist inde i skab

Den sadistiske lærerinde låste drengen inde i skabet en halv time uden lys som en form for straf.

Det skete på en folkeskole i Sout Carolina kaldet Woodland Elementary.Foto: Google Street View
Foto: Google Street View

Udgivet Opdateret

Forældre til en femårig dreng med autisme sagsøger drengens skole i South Carolina, fordi de påstår, at en speciallærer har låst deres søn inde i et rengøringsskab. Det skriver CBS News.

Det skulle efter sigende være sket i marts måned i 2014. Her låste lærerinden, Donna Hughes, den lille dreng inde i skabet i 30 minutter uden lys. Det var en form for straf og skræmte den lille dreng fra vid og sans. Hughes trak samme dag drengen gennem klasseværelset ved at hive fat i hans knæ og på den måde volde fysisk smerte på ham.

“Skolen var blind”

Der blev udstedt en arrestordre på lærerinden efter hændelsen i 2014, men hun blev ikke anholdt før december 2016. Politiet har ikke fortalt hvorfor.

Hughes blev suspenderet af skolen kort efter hændelsen. Måneden efter sagde hun op. Undervisningsministeriet i South Carolina har bagefter forbudt hende at undervise. Ministeriet har også understreget, at skolen havde irettesat lærerinden to gange.

Forældrene, der sagsøger skolen, mener, at irettesættelserne skulle have gjort skolen mere opmærksom.

– Han har svært ved at gå i skole, efter han blev låst inde i det skab, fortæller familiens advokat Joshua Kendrick og drengens tilstand efter det påståede overgreb.

Skolen vil ikke kommentere på igangværende søgsmål. Lærerinden er anholdt for forsømmelse af et barn og vold.

Powered by Labrador CMS