Spektakulært tyveri opklaret: Her blev Bradys Super Bowl-trøje fundet

Tom Bradys Super Bowl-trøje er fundet et højst overraskende sted.

Tom Brady ses her under opvarmningen til Super Bowl 51. Trøjen blev senere stjålet fra ham, men nu er den fundet. Arkivfoto: Adrees Latif/Scanpix
Udgivet Opdateret

Jagten på den forsvundne vinder-trøje, som New England Patriots-quarterback’en Tom Brady mistede kort efter den højspændte Super Bowl i begyndelsen af februar, er nu overstået, skriver ligaen for amerikansk fodbold, NFL.

I omklædningsrummet efter den helt vilde comeback-sejr i Super Bowl-finalen over Atlanta Falcons kunne en forvirret presse se en lige så forvirret Tom Brady mumle noget om, at den trøje, han havde spillet kampen i, var forsvundet.

Nu er den fundet – og ifølge Art Acevedo, han er politichef i Houston, hvor finalen blev spillet, så er trøjen dukket op i Mexico. Det skriver han på sin Twitter-profil ifølge Associated Press.

Forholdet vil blive efterforsket, og noget tyder på, der allerede er en mistænkt. NFL uddyber i hvert fald, at den blev fundet hos en akkrediteret person, der er en del af den internationale presse.

Foruden den pågældende trøje fandt efterforskerne – både NFL, New England Patriots, FBI og andre lovhåndhævere har deltaget – ydermere Tom Bradys trøje fra Super Bowl-sejren i 2015.

Håber på det positive

Tom Brady selv har via sin agent udsendt følgende:

– Jeg er virkelig glad for, at mine trøjer fra Super Bowl 49 og 51 er blevet fundet, og jeg vil gerne takke alle, der har været involveret i at finde dem.

– Jeg ved, de har arbejdet meget hårdt, og det er værdsat.

– Forhåbentlig, når jeg får trøjerne retur, vil jeg kunne tage oplevelsen og gøre den til noget positivt.

Super Bowl 51 blev spillet søndag 5. februar, og New England Patriots med Tom Brady i spidsen vandt 34-28 over Atlanta Falcons, der ellers første i store dele af kampen.

Powered by Labrador CMS