Stolt Blachman: Ingen lønforhøjelse til mig

X Factor dommer Thomas Blachman får ingen lønforhøjelse i år. Foto: FLINDT MOGENS/free
Udgivet Opdateret

For ottende år i træk skal Thomas Blachman være med i X Faktor, men i år har den strenge dommer ingen lønforhøjelse fået.

– Jeg har accepteret, at jeg ikke skal have nogen lønstigning i den kommende sæson af X Factor. Og det var næsten mit eget forslag, siger en nærmest stolt Thomas Blachman til Ekstra Bladet.

For ottende år i træk har han valgt at være med som dommer i X faktor og igen år sker det med en lille kritik af det danske samfund.

– Jeg er det fag i folkeskolen, der ikke findes i forvejen. Jeg så gerne, at der i folkeskolen var ide-genererende fag, hvor de unge mennesker ikke kun lærer at høre efter, hvad andre siger, men hvor de også lærer at høre, hvad de selv siger. Hvor de finder frem til den stemme inde i sig selv, der gør, at de får idéer, siger Blachman til Ekstra Bladet og tilføjer:

– Alt, hvad jeg siger og gør på tv, er baseret på at fremme det frit tænkende menneske. Det er en fin platform for mig i mangel på bedre, indtil der en dag kommer nogle andre og gør det samme i folkeskolerne.

De er de samme dommere, der er udpeget til den næste sæson af X Faktor. Samtidig var Remee, Lina Rafn, Thomas Blachman også de tre allerførste dommere til det danske X Faktor. Det har fået rygterne om et dommer “Dream Team” til at svirre. Men det afviser Thomas Blachman til Ekstra Bladet:

Jeg ved ikke, om vi er The Dream Team. Jeg har haft det fint med hvem som helst i det her program både med Pernille Rosendahl og Cutfather. Men jeg er den eneste, der hele tiden har haft min taburet. Og så kan de fylde op med hvem fanden de vil ved siden af mig.

Newspaq

Powered by Labrador CMS