Stopper på DR

DR-profilen Paula Larrain har fået nyt job på mediet Altinget, hvor hun bliver redaktør for et nyt nichemedie om etik og tro

Paula Larrain har i flere år fungeret som kommentator ved Altinget, men den kasket lægger hun på hylden i det nye job. (Arkivfoto).
Paula Larrain har i flere år fungeret som kommentator ved Altinget, men den kasket lægger hun på hylden i det nye job. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Det er slut med at se og høre Paula Larrain i søndagens tv-gudstjeneste og i radioprogrammet "Tidsånd" på DR.

Den 52-årige chilenskfødte journalist har nemlig fået nyt job på mediet Altinget.

Her skal hun være redaktør for Altingets nye nichemedie om etik og tro, som bliver lanceret til maj.

Det oplyser Altinget i en pressemeddelelse.

"Vigtige områder"

- Det er vigtige områder, som berører os alle, og som i stigende grad ligger under de aktuelle, politiske brudflader, siger Paula Larrain i pressemeddelelsen.

- Vi vil gerne skrive til alle grene af folkekirken og til de øvrige trossamfund. Vores indtryk er, at mange savner en tilstræbt objektiv dækning af dansk kirkepolitik.

Politik under lup

Altinget Etik og Tro, som nichemediet kommer til at hedde, skal dække de mange politiske spørgsmål, der diskuteres i folkekirken og andre trossamfund.

Det gælder alt fra præstemangel til kirkens udfordringer med den grønne omstilling. Det kan også være debatten om dobbelt kirkemedlemskab eller behovet for en ny begravelseslovgivning.

Det nye nichemedie vil videre både følge de dagsordner på Christiansborg, der har direkte med området at gøre, og perspektivere store politiske diskussioner med etikkens og troens briller på, oplyser Altinget.

Powered by Labrador CMS