Stor triumf for Daniel Agger

På et mål scoret cirka ti minutter før slutfløjt vandt HB Køge 1-0 over Nykøbing FC i fodboldens 1. division

Daniel Agger er i gang med sin første sæson som cheftræner i HB Køge. (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Det var ikke køn fodbold, der blev spillet på Capelli Sport Stadion i Køge lørdag eftermiddag.

Her tog Daniel Aggers mandskab, HB Køge, imod Nykøbing FC i fodboldens 1. division.

Gæsterne kom egentlig frem til flest muligheder i kampen, der aldrig blev nogen mindeværdig oplevelse, men alligevel var det hjemmeholdet, der endte med de tre point.

William Madsen endte som matchvinder, da han i 83. minut scorede kampens eneste mål, så det endte med en 1-0-sejr til HB Køge.

Midtbanespilleren kom først på et indlæg fra Pierre Larsen og headede bolden i nettet. Madsen blev skadet i situationen og måtte lade sig udskifte lige efter sin scoring.

Sejren sender Køge op på 12 point for lige så mange kampe.

Det rækker til en syvendeplads i tabellen. Nykøbing har tre point mere end Køge på sjettepladsen.

Blå bog: Daniel Agger

Her kan du læse mere om den tidligere danske landsholdsprofil.

* Daniel Agger er født 12. december 1984 i Hvidovre.

* Forsvarsspiller.

* Fik debut på det danske landshold i 2005.

* Har siden spillet 75 kampe for A-landsholdet, hvor han også var anfører. Har scoret i alt 12 landskampmål. Forinden spillede Daniel Agger også på U20- og U21-landsholdene.

* Spillede i Brøndby fra 2003-2006. I 2005 var han med til at vinde mesterskabet, som stadig er Brøndbys seneste.

* Skiftede til Liverpool i 2006, hvor han i perioden frem til 2014 optrådte 232 gange og scorede 14 mål i løbet af de otte et halvt år.

* I august 2014 blev det officielt, at Agger skiftede tilbage til Brøndby på en toårig kontrakt.

* 29. maj 2016 meddelte Agger på et pressemøde, at han stoppede den aktive karriere ved sit kontraktudløb efter sæsonen. Samme dag spillede han afskedskamp mod Sønderjyske.

* Daniel Agger har vundet danske priser som årets spiller 2012 og årets U21-talent 2005.

* Agger er medejer af flere forskellige virksomheder heriblandt kloakfirmaet Kloagger, tatoveringsplatformen Tattoodo og værtshuset Center Pub i Hvidovre.

Kilde: Ritzau