Superliga live: Bundopgør i Pulje 1

Lørdag mødes de to bundhold i Superligaens Pulje 1.

AC Horsens træner Bo Henriksen. (Foto: Niels Husted/Scanpix 2017)
Udgivet Opdateret

Vi er halvvejs i Alka Superligaens kvalifikationspuljer, hvorfor der så småt begynder at danne sig et billede af, hvem der ender på de farlige nedrykningspladser.

Et af de hold er gæsterne fra Esbjerg, der uanset hvad ikke kan undgå en plads blandt de to nederste hold i kvalifikationspulje 1. Med alt andet end en sejr, vil de desuden ligeledes være sikre på at ende sidst.

For AC Horsens er der anderledes meget på spil. Bo Henriksens mandskab har to point op til OB på andenpladsen, og med en sejr i dag – samt lidt hjælp fra Randers, kan de derfor overhale fynboerne på den vigtige andenplads.

Det er derfor to hold, der går ind til denne kamp med ganske forskellige forudsætninger.

Startopstilling Esbjerg fB:
Esbjerg fB (4-1-4-1): Jeppe Højbjerg, Otar Kakabadze, Marco Lund, Giorgos Katsikas, Konstantinos Tsimikas, Anders Dreyer, Jacob Lungi Sørensen, Victor Palsson, Jeppe Andersen, Jesper Jørgensen, Robin Söder.

Esbjerg har rystet posen I forhold til sidste weekends nederlag. Formationen er skiftet fra 4-4-2 til en 4-1-4-1, imens også en stribe spillere er skiftet ud.

Nikolaj Hagelskjær erstattes på højreback af Otar Kakabadze, imens Marco Lund afløser en skadet Andreas Nordvik i midterforsvaret.

På venstreback får Konstantinos Tsimikas chancen i stedet for Jesper Lauridsen, hvorfor der er hele tre ændringer i forsvaret.

På midtbanen træder Jacob Lungi Sørensen ind i stedet for Awer Mabil, der har karantæne. Lungi Sørensen går ind på den centrale midtbane, hvorfor Jeppe Andersen skubbes ud på kanten.

Startopstilling AC Horsens:
AC Horsens (4-4-2): Steve Clark, Peter Nymann, Bubacarr Sanneh, Frederik Møller, Thomas Kortegaard, Jeppe Mehl, Conor O’Brien, Delphin Tshiembe, Hallur Hansson, Kim Aabech, André Bjerregaard.
AC Horsens har givet genvalg til 10 af de spillere, der i sidste weekend besejrede Esbjerg med 1-0.
Eneste ændring er, at Jeppe Mehl erstatter Lasse Kryger på højrekanten.

Powered by Labrador CMS