Sur smiley og bøde til beskidt hotelkøkken

Restaurant Saxildhus på hotellet af samme navn i Kolding har fået en bøde og en sur smiley.

Restaurant Saxildhus må nu flage med den sure smiley. Genrefoto.
Udgivet Opdateret

Belægninger af, hvad Fødevarestyrelsens udsendte formodede var skimmel kunne ses flere steder i kølerummet, da styrelsen 26. september var forbi Restaurant Saxildhus på hotellet af samme navn i Kolding midtby.

Derudover var der fedtede belægninger på både komfurret og væggen bagved i anretterkøkkenet, kunne det konstateres. Ligeledes var håndtagene til køle- og fryseskabe i det store køkken fedtede.

Artiklen fortsætter under videoen

Hele Fødevarestyrelsens kontrolrapport kan du læse HER.

Sætter fart i ombygningen

Af rapporten fremgår det, at virksomheden på stedet erklærede sig uenig i afgørelsen. Der var ikke tale om skimmel, men derimod ir på overfladerne i kølerummet.

Senere har man dog taget Fødevarestyrelsens rapport til sig, oplyser direktør Peter Milling fra Milling Hotels, der ejer Hotel Saxildhus, i en mail til Newsbreak.dk:

– Vi har taget den til os og accepteret, at myndighederne har ret, skriver han.

Han fortæller videre, at man har besluttet sig for at sætte fut under en allerede planlagt ombygning af køkkenfaciliteterne:

– Vi er i fuld gang med at renovere hotellet, og køkkenet står efter planen klar januar 2020. Sagen har betydet, at vi speeder processen omkring renoveringen  af hotellets køkken op, skriver Peter Milling.

Han fastslår samtidig, at man øjeblikkeligt vil gennemgå de gældende hygiejneprocedurer over for stedets personale.

Powered by Labrador CMS