Suspekt er klar med ny Danmarkstour

Suspekt. Foto: Thomas Sønderup.
Udgivet Opdateret

20. marts tager Suspekt hul på anden del af deres Danmarkstour med albummet ’V’ – og allerede nu meldes der om udsolgt flere steder.

Suspekts seneste album ‘V’ udkom i september og fik en meget varm modtagelse af publikum såvel som af de danske kritikere, og blev fulgt op af en turné rundt i hele landet. Og nu er drengene klar med anden del af touren.

Drengene fra Albertslund havde et travlt og succesfuldt 2014, da de startede året med stor international anerkendelse i form af en Grammy Nominering for deres arbejde på Kendrick Lamar albummet, Good Kid, M.A.A.D City.

Herefter indspillede de deres album ”V” i LA, væltede Grøn Koncert henover sommeren med deres energiske show og var i efteråret landet rundt med 1.del af deres tour.

Suspekt er nu klar til anden del af touren og er du i tvivl om hvad du kan opleve, ja så bare spørg drengene selv:

– Man kan forvente sig at blive rusket rigtig godt og grundig rundt i røvhullet. Vi har efterhånden fået banket et langt og intenst sæt sammen af gamle slagere og nye bangers, så vi ville blive overrasket hvis nogle gik derfra og følte sig snydt.

– Vores mentalitet er holdånd og når vi spiller er det sammen med alle til koncerten! Vi spiller ikke for folk, men med folk. Hvis man ikke har været til en Suspekt koncert før, tror jeg man vil blive overrasket over familiefølelsen, stemningen og intensiteten.

– Vi ser os selv som Tyskland til VM, vi er et stort sammenhold med en fantastisk spilleglæde. Vi kommer altid og spiller koncert som om det var den sidste, fortæller Suspekt.

Turnéplan

Fre. 20. marts.   Næstved, Vershuset
Lør. 21. marts:  Rødovre, Viften
Tor. 26. marts:  Sønderborg, Sønderborghus
Fre. 27. marts:  Vejle Musikteater
Lør. 28. marts:  Holstebro, Musikteatret

Tor. 9.   april:    Odense, Magasinet
Fre. 10. april:    Viborg, Paletten
Lør. 11. april:    Aarhus, Train

Fre. 17. april:    København, Store Vega – UDSOLGT
Lør. 18. april:    Holbæk, Elværket

Fre. 24. april:    Albertslund, Forbrændingen – EKSTRA
Lør. 25. april:    Albertslund, Forbrændingen –  UDSOLGT

Tor. 30. april:    Esbjerg, Tobakken
Fre. 1. maj:        Aalborg, Skråen
Lør. 2. maj:        Grenå, Pavillonen

Powered by Labrador CMS