Tævet og stukket ned: Bandemedlem efterladt med punkteret lunge

Politiet leder efter indtil flere gerningsmænd, der stod bag et overfald på en 22-årig mand i Vollsmose natten til onsdag.

Udgivet Opdateret

Fyns Politi blev natten til onsdag kaldt ud til Vollsmose, hvor en 22-årig mand var blevet efterladt på en basketballbane med et knivstik i ryggen.

– Kort forinden skulle han være blevet tævet med et jernrør eller et baseballbat. Da vi kommer til stedet, ser vi, at han ligger og bløder kraftigt fra et knivstik i ryggen, fortæller Kim Munksgaard, vagtchef ved Fyns Politi.

Manden blev bragt på skadestuen og er nu indlagt. Politiet beskriver hans tilstand som stabil, omend hans ene lunge er punkteret. De leder nu efter fire eller fem mand, der efter overfaldet blev set køre i to biler væk fra området, mod Odense C. Ifølge Ritzau kørte de i en sort bil og en mindre grå bil mod Åsumvej.

– Hvis der er nogen derude, der ved, hvem det kan være, hører vi selvfølgelig gerne fra dem, siger Kim Munksgaard til Newsbreak.dk

Taler ikke med politiet

Fyns Politi har på nuværende tidspunkt ikke særlig meget at gå efter, og det er derfor begrænset, hvad de egentlig kan sige til pressen. De har været til stede i Vollsmose i nat, hvor de har undersøgt området og afhørt vidner. Men kronvidnet, den unge mand selv, har de ikke snakket med.

– Han ønsker ikke at tale med os, siger Kim Munksgaard, der dog kan fortælle, at manden er kendt af politiet i forvejen.

– Vi ved, at han er banderelateret, og det her tyder på et internt opgør i Black Army. Ud fra de vidneforklaringer, vi har fået og de undersøgelser, vi har lavet derude, kunne man godt få den tanke, siger Kim Munksgaard og fortsætter:

– Og når man er i bandemiljøet, holder man kortene tæt ind til kroppen.

Kim Munksgaard kan hverken be- eller afkræfte, at sagen hænger samen med sagen fra Vejle i sidste uge, hvor en 31-årig mand fra Odense, med relationer til bandemiljøet og Black Army, blev fundet dræbt.

– Det er for tidligt at sige noget om. Vi ved intet om motivet, siger Kim Munksgaard til Newsbreak.dk

Politiet vil gerne høre fra vidner, der har set, hvad der gik for sig i nat eller har andre oplysninger, der kan hjælpe med at føre til sagens opklaring. Kontakt politiet på 1-1-4.

Powered by Labrador CMS