Tankstations-røver stoppet af kvikke ekspedienter

Politiet leder efter manden og en grøn bil.

Tankstationen her blev udsat for tyveri og efterfølgende røveriforsøg søndag morgen. Foto: Google Street View.
Udgivet Opdateret

Østjyllands Politi leder efter en cirka 25-årig mand, der søndag morgen forsøgte at røve en tankstation på Landevejen i Ødum ved Hadsten. Røveriet startede som et tyveri, udviklede sig til en flugt og et røveriforsøg og resulterede i, at to ekspedienter fik stoppet manden i at stikke af med fem kartoner cigaretter.

Det er Østjyllands Politi, der i kredsens rapport over weekendens begivenheder skriver, at manden søndag morgen 07.20 dukkede op i butikken, der ligger ved tankstationen. Han bad en 19-årig ekspedient om fem kartoner cigaretter. Dem fik han, og så bad han om endnu en karton, som den 19-årige måtte ud i baglokalet for at hente.

På dette tidspunkt forsøgte manden at stikke af, men den 19-årige og hendes 18-årige kollega fulgte efter ham. Udenfor fik de fat på manden, og den ene kvinde tog fat i manden for at få ham til at slippe posen. Da blev tyveriet forvandlet til et røveriforsøg; manden truede kvinden med tæsk, hvis ikke hun gav slip. Hun fik dog fat i posen, og manden måtte opgive.

Han klatrede ind i en bil, der kørte væk fra stedet.

Manden har følgende signalement:

– Cirka 25 år gammel
– 170-185 centimeter høj
– Mørk i huden
– Buttet/kraftig af bygning
– Skaldet/meget kort sort hår
– Skægstubbe
– Orange bukser
– Sorte sko

Bilen var grøn og havde en nummerplade, der starter med B.

Har du oplysninger, der kan bidrage til sagens opklaring, bedes du kontakte politiet på 114.

Powered by Labrador CMS