Teenage-stjerne død af kræft

Sagde farvel til livet mens han holdt sine forældre i hånden

Udgivet Opdateret

Den 18-årige canadiske TikTok-stjerne Harrison Gilks er død efter en over to års nådesløs kræft-kamp.

Det skriver flere amerikanske medier - her under New York Post.

Harrison Gilks, der steg til TikTok-stjernestatus med sin virale "bucket list", døde mens hans mor, fra og bror, holdt ham i hånden.

Det står i en nekrolog efter Harrison Gilks død.

"Harrison var en inspiration for mange. Han fandt altid det gode i enhver situation og rørte manges liv med sine budskaber om håb og opmuntring gennem sine TikTok-videoer, hvor han skildrede og delte sin rejse med kræft med verden", står der blandt andet.

Havde over 300.000 følgere

Harrison Gilks fik over 300.000 følgere på TikTok, fortalte om sin diagnose på det sociale medie i juni sidste år og lancerede her sin "bucket list". Han var opsat på at rejse og opleve alt, hvad han kunne, før hans tid var forbi.

"Han var fast besluttet på ikke at lade kræft komme i vejen for ham. Men efter næsten to et halvt år med en hård kamp, da han vidste, at han gjorde så meget, han kunne - vidste han var elsket og stærk, sagde han farvel", står der i nekrologen.

Harrison Gilks havde over 300.000 følgere på TikTok, hvor han viste sin kamp for ikke at lade kræftsygdommen få overtaget i hans liv. Nu er han død.
Harrison Gilks havde over 300.000 følgere på , hvor han viste sin kamp for ikke at lade kræftsygdommen få overtaget i hans liv. Nu er han død.TikTok
Powered by Labrador CMS