Teenagemor skød kæresten ved en fejl: Her er hendes straf

Den gravide teenagemor, dræbte ved en fejl sit liv kærlighed.

Hun var ikke meget for at gøre det, men kæresten overtalte hende. Arkivfoto: SCANPIX
Udgivet Opdateret

I juni kunne Newsbreak.dk fortælle den tragiske historie om en gravid teenagemor, der ved en fejl skød og dræbte sin kæreste ved deres hjem.

Parret havde en Youtube-kanal sammen, hvor de lagde farlige pranks op, men denne gang gik det galt og kostede den ene livet. Nu er den unge kvinde, Monalisa Perez, blevet idømt seks måneders fængsel for den frygtelige tragedie. Det skriver CBS News.

Tog grueligt fejl

I juni sidste år døde 22-årige Pedro Ruiz i et forsøg på at blive kendt på youtube. Han havde sammen med Perez en Youtube-kanal, hvor parret lagde farlige pranks op.

Ruiz havde fået den ide, at Perez skulle skyde mod et tykt leksikon, som han holdt op foran sig. Perez var ikke meget for at gøre det, men Ruiz havde vist hende en anden bog, hvor kuglen ikke var gået igennem, og han var sikker på, at kuglen heller ikke ville gå igennem den her gang.

Men han tog grueligt fejl.

Stolede på sin kæreste

Kuglen pløjede lige igennem bogen og videre ind i brystet på ham, hvorefter han døde.

Onsdag blev Perez idømt et halvt år fængsel for den tragiske ulykke, hun blev samtidigt forbudt nogensinde at eje en pistol samt prøve at tjene penge på skyderiet.

Amerikanske medier skriver, Perez har erkendt sig skyldig i manddrab som del af en aftale med anklagemyndigheden. Ifølge en af advokaterne i sagen, havde Perez stolet på Ruiz’s forsikringer om, at kuglen ikke ville gå igennem.

Alenemor med to små børn nu

Offerets tante har fortalt, at parret ofte lavede pranks og lagde dem op på deres Youtube-kanal.

Få timer inden skyderiet skrev Perez på Twitter:

– Pedro og jeg kommer nok til at lave en af de farligste videoer indtil videre. Det er HANS ide, ikke MIN.

Da skyderiet skete i juni, var Perez gravid sammen med Ruiz, parret havde også et andet lille barn sammen.

– De var forelskede. De elskede hinanden. Det var bare et prank der gik galt. Det skulle slet ikke være sket, fortæller tanten.

Powered by Labrador CMS