Teenagere overrumplet af peberspray

To unge mennesker blev tirsdag overdynget med peberspray.

Udgivet Opdateret

En 18-årig mand og en 17-årig pige, der sammen kørte i en bil på Grenåvej i Risskov nord for Aarhus, fik sig en grim oplevelse med en for dem ukendt mandlig fører af en Skoda.

De to unge mennesker var kommet kørende ad Grenåvej, da de pludselig måtte undvige en sort Skoda, der foretog en u-vending og kom ind i det unge pars kørebane, skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Overraskede, men uskadte, fortsatte den 18-årige ligeud, og mens de to unge mennesker holdt for rødt ved et lyskryds længere oppe ad vejen, kørte skodaen op på siden af dem.

Pigen rullede vinduet ned og spurgte, hvad pokker føreren af Skodaen havde for, men da hun ville rulle vinduet op igen, råbte den anden bilist af hende og den 18-årige fører.

Ikke nok med det blev der ligeledes kvitteret med en gang peberspray, der blev sprøjtet ind i bilen til dem. Skodaen forsvandt, og politiet blev tilkaldt.

En patrulje kom frem til parret klokken 15.50, men da det ikke er lykkedes at finde frem til pebersprayeren, efterlyses han nu.

Manden beskrives som:

20-30 år
Etnisk dansk
Iført blå Moncler hue
Kørende i sort Skoda

Østjyllands politi hører gerne fra vidner til episoden på telefonnummer 114.

Powered by Labrador CMS