Telefon eksploderer og familiebil udbrænder

Der er noget om snakken: Samsung-telefon er sprængfarlig.

Sådan ser en af de eksploderede telefoner angiveligt ud. Privatfoto.
Udgivet Opdateret

Newsbreak.dk har tidligere beskrevet, hvordan telefonproducenten Samsung har tilbagekaldt deres seneste topmodel, Samsung Galaxy Note 7, efter flere rapporter om, at telefonens batteri slet og ret har en tendens til at eksplodere. Det fik familien Dornacher fra Florida i USA mulighed for at opleve på lidt for tæt hold, da familiens bil udbrændte tidligere på ugen. Det skriver Fox13news.com.

Lydia Dornacher fortæller til Fox13news.com, at familien netop havde været ude for at handle. De var ved at flytte et skrivebord, købt til familiens otte-årige datter, indenfor, da der udbrød brand i bilen. Lydias mand, Nathan, havde forinden efterladt sin nye telefon i bilen, en Jeep Grand Cherokee, så den kunne blive ladet op.

Hunden vidste det

Familiens otte-årige datter var på vej tilbage til bilen sammen med familiens hund, da hunden tilkendegav, at noget var helt galt. Ud af vinduet kunne Nathan se bilen stå i flammer.

Historien udkommer efter, at der fra Samsungs side er udstedt en officiel tilbagekaldelse af telefonen fra 10 lande.

– Vi har modtaget adskillige oplysninger om batterieksplosioner i Note 7, som blev officielt lanceret 19. august. Og det er blevet bekræftet, at der er et problem med en battericelle, sagde lederen for Samsungs mobildivision, Koh Dong-Jin, da Newsbreak.dk beskrev sagen for en uge siden.

For familien Dornacher betyder det, at Nathan skal ud og finde sig en ny telefon. Og familien skal ud og finde en ny bil. I forbindelse med tilbagekaldelsen blev det annonceret, at folk, der allerede har købt en Samsung Galaxy Note 7 snart får mulighed for at ombytte deres telefoner. Det nåede Nathan desværre ikke.

Powered by Labrador CMS