Tigeren Kimba river arm af ansat

En fodring hos Big Cat Rescue var nær ved at gå helt galt.

Udgivet Opdateret

En historie, der blive ved at give, fristes man næsten til at sige.

Krigen mellem Joe Exotic og Carole Baskin bliver i hvert faldt holdt i live. For en af Baskins medarbejdere er det nærmest et mirakel, hun stadig er netop det. I live, altså.

Hører du også til dem, der har slugt afsnit efter afsnit af den bizarre dokumentarserie ‘Tiger King’ på Netflix?

Så er der mere at komme efter i den bizarre skildring.

‘Tiger King’ handler om Joe Exotic og hans besættelse af tigre. Som udgangspunkt. Men serien bliver ‘krydret’ af både dødsfald, beskyldninger, forsvundne ægtemænd og mordforsøg – og altså krigen mellem Joe Exotic og Carole Baskin, der ejer Big Cat Rescue.

Det var en frivillig hos Big Cat Rescue, der var tæt på at miste sin arm, da en tiger skulle fodres. Og en medarbejder fra Exotics stab, der hurtigt gjorde offentligheden opmærksom på den voldsomme ulykke, som Big Cat Rescue dog selv har berettet om på sin Facebook-side. (Se opslaget i bunden af denne artikel).

Fodring går galt

Torsdag skal den frivillige Candy Couser fodre tigeren Kimba, da det går galt.

I et forsøg på at åbne en dør, rækker hun ind i buret til Kimba – stik mod den normale forretningsgang.

“Kimba får fat i hendes arm og river den nærmest af ved skulderen”, står der i opslaget.

En anden medarbejder i dyreparken, der også er sygeplejerske, kommer til hjælp og forsøger at stoppe blødningen samtidig med, hun pakker armen ind i is. Couser er ved bevidsthed og bliver kørt på hospitalet.

Hun skal være uden for livsfare – og vil ikke lade ulykken gå ud over Kimba, der dog har fået 30 dages karantæne.

Carole Baskin slutter opslaget med at gøre opmærksom på, hvor meget godt hun gør for de vilde dyr – og andre ikke gør.

Krigen kort

TV-seriens primære fokus er Joseph Allen Maldonado-Passage, der går under navnet Joe Exotic, og hans virksomhed “Greater Wynnewood Exotic Animal Park,” en dyrepark hvor gæsterne kunne komme ganske tæt på blandt andet hovedpersonens samling af tigre.

Mens Tiger King først og fremmest handlede om store katte og deres leveforhold blev der også brugt tid og energi på at fortælle historien om Carole Baskins liv, herunder den del af hendes liv, hvor hendes ægtemand, Don Lewis, i 1997 forsvandt sporløst for aldrig siden at blive fundet.

Mens Joe Exotic i tv-serien igen og igen fastholder, at Carole Baskin slet og ret myrdede Don Lewis, har Baskin selv nægtet at have nogen rolle i mandens forsvinden.

Exotic sidder lige nu fængslet for mordforsøget på Carole Baskin.

Han har fået 22 års fængsel.

Mere Exotic

På YouTube kan du se knap halvanden time med Joe Exotic – i en dokumentar, der skal vise et noget andet billede end Netflix-serien.

Den kan du finde HER.

Ifølge flere medier, blandt dem CNN, er en dramaserie om Joe Exotic på vej. Hovedrollen skal spilles af Nicolas Cage, der efter sigende også skal være producer.

Serien vil ikke være baseret på Tiger King-dokumentaren, men derimod en artikel fra magasinet Texas Monthly, der hedder “Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild,” som Lagana sikrede sig rettighederne til allerede i juni 2019.

Powered by Labrador CMS