Til alle bilister: Her er de nye love og regler du skal kende

Parkeringsbaner og vinterdæk i Tyskland. Her er en række nye love og regler i trafikken, du skal kende som bilist.

Udgivet Opdateret

Nyt år, nye love. Sådan har det været nærmest så længe, vi mennesker har været i stand til rent faktisk at kommunikere sammen – og i hvert fald siden, love begyndte at blive nedfældet på papir. Ofte er det nye love og regler i trafikken.

Således er 2018 ingen undtagelse, og da det kan være enormt svært at holde tungen lige i munden og overblikket køligt, bruger vi medier hvert år en del ressourcer og en del tid på at opremse de vigtigste ændringer, der er trådt i kraft, som nytåret skydes ind.

Noget af det, der især betyder noget for vi danskere, er trafikregler og -love. Adskillige bilister og trafikanter i øvrigt må hvert år se adskillige love lavet om, tilføjet eller ændret.

Foreningen Forenede Danske Motorejere (FDM) har gjort det let og har på sin hjemmeside samlet nogle af de nye tiltag for 2018, der er iværksat per mandag den 1. januar.

FDM har i sagens natur en interesse i at omtale disse og har således opgjort, hvad foreningen vurderer er vigtigst for bilister at vide forud for endnu et år på de danske veje. Disse råd har Newsbreak.dk samlet til dig i galleriet over artiklen her.

Vi kan godt afsløre, at en af de allermest afgørende ændringer slet ikke er sket her hjemme, men alligevel kan få stor betydning for dig. I nabolandet Tyskland er straffen for at benytte elektronik under kørsel nemlig steget ekstraordinært meget. Faktisk risikerer du at miste tilladelsen til at køre bil. Det kan du læse i denne artikel, Newsbreak.dk offentliggjorde i oktober: Du risikerer kørselsforbud: Her strammes færdelsreglerne voldsomt

Powered by Labrador CMS