To børn døde af forgiftning: Politi leder stadig efter svar

Politiet har endnu ikke fundet frem til årsagen bag en voldsom forgiftning, der torsdag ramte en familie på 12 i Haslev.

Udgivet Opdateret

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi arbejder fortsat med at forøge at afdække baggrunden for den voldsomme forgiftning, som torsdag tog livet af to børn og ramte adskillige andre medlemmer af en familie på 12 personer i Haslev. Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

– Vi følger eventuelle ændringer i de indlagtes tilstand, og vi er stadig i gang med at undersøge, hvad der kan være årsagen til denne hændelse. Samtidig undersøger vi forskellige steder, der kan være af interesse, og som vi tror og håber kan være med til at kaste lys over hændelsen, udtaler vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen i pressemeddelelsen.

Man mistænker, at familien er blevet forgiftet af at have spist giftige svampe – muligvis hvid eller grøn fluesvamp – men det er altså endnu ikke be- eller afkræftet.

–  Der er desværre stadig ingen endelig afklaring af årsagen, og vi holder stadig alle muligheder åbne. Der er dog fortsat ikke noget, der tyder på, at der foreligger en forbrydelse, udtaler Søren Ravn-Nielsen.

Politiet ønsker ikke at udtale sig yderligere om sagen, men vil melde ud, når der kommer nye oplysninger.

 

 

 

Powered by Labrador CMS