To børn nænsomt taget ud af bil efter uheld

To børn blev hjulpet ud af bil efter vigepligt-uheld.

Udgivet Opdateret

To biler stødte sammen i et såkaldt vigepligtuheld tirsdag eftermiddag på Frederiksværksvej i Ramløse, oplyser Nordsjællands Politi til Newsbreak.dk.

Se video hos Local Eyes.

Vagtchef Christian Kobbernagel fortæller, at der kom en anmeldelse klokken 16.41, så en patrulje kørte til stedet. Det samme gjorde Frederiksborg Brand og Redning og ambulancetjenesten.

– En varebil er kørt ind i siden på en personbil. Det er et ret banalt uheld, siger vagtchefen og påpeger, at ingen kom alvorligt til skade i uheldet.

Ifølge en fotograf på stedet blev to børn fra personbilen dog nænsomt taget ud af bilen og siden kørt på hospitalet i Hillerød sammen med den kvindelige fører af bilen.

– Det er bedre at komme af sted til tjek, så man er sikker, men jeg har ingen melding om, at nogen er kommet til skade, siger Kobbernagel til Newsbreak.dk.

Brandvæsenets primære opgave blev hurtigt at spule olie væk fra kørebanen. Det tog cirka en time, så var der igen mulighed for at passere uheldsstedet.

Det er formodentlig personbilen, der er kommet fra en sidevej ud på Frederiksværksvej og har i den forbindelse overset varebilen.

Powered by Labrador CMS