To nye Lotto-millionærer 

Lørdag aften blev to jyder med ét millionærer takket være Lotto: En fra Sydjylland og en fra Nordjylland – men i den forgangne uge var der ingen vindere af førstepræmierne i hverken Lotto, Vikinglotto eller Eurojackpot

Udgivet Opdateret

To heldige danskere har siden lørdag kunnet kalde sig Lotto-millionærer: De havde begge spillet og var så heldige at ramme en af de helt store gevinster.

De allerstørste gevinster gik dog fri, så de er endnu større i næste uge.

Sådan skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

En ved det godt

Selv om de ikke ramte de syv rigtige i Lotto, så ramte de to heldige jyder alligevel plet – det gjorde de ved den efterfølgende ekstratrækning Millionærchancen.

Den ene kunde ved formentlig allerede godt, at millionen er i hus.

Vedkommende, som kommer fra den sydlige ende af Jylland, spillede nemlig med via sit PLUS abonnement, hvor vinderen får automatisk besked og pengene helt af sig selv ryger ind på kontoen.

Købt i Dagli' Brugsen

Men for den anden nyslåede millionær kan det meget vel være, at han eller hun stadig ikke aner det mindste om den store gevinst: Den kunde har nemlig købt en kupon – med joker – i Dagli’ Brugsen i Øster Hornum ved Støvring – og så ringer gevinst-klokkerne først, når vedkommende tjekker sin kupon i en butik eller via Danske Spils hjemmeside eller app.

Så med andre ord: Ligger du inde med en Lotto kupon fra en lille købmand i Himmerland, så tag lige og tjek om den skulle være penge værd.

Mange penge på spil

- Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge, siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

I denne uge er 750 millioner kroner i førstepræmiepuljen i Eurojackpot, der er 12 millioner kroner til syv rigtige i Lotto og 30 millioner kroner i Vikinglotto.

Powered by Labrador CMS